Anyone with Windows 7?

Guest book, site news and suggestions, introductions
Post Reply
User avatar
12bar
Site Admin
Posts: 2902
Joined: Thu Mar 25, 2010 12:05 pm

Anyone with Windows 7?

Post by 12bar » Wed Sep 08, 2010 7:24 am

A user reported problems with windows 7 / IE when using the scale generator http://12bar.de/scale_generator.php
I can't use "Copy" [edit: the image]. I probably couldn't before and just didn't know it.
"Copy" appears to work and so does "Paste" (into a Word doc) but nothing
actually gets pasted.

I can't drag the slider on the right edge in order to scroll. However, each
time I double click at the top or bottom of the slider area the slider moves
a little. And if I double click in the blank area between the slider and
either end of the area the slider moves to that spot. A single click won't
do it. Very strange. Anyway, I can do everything I need to - so I am
happy.
(...)
I always get the message at the bottom left corner of the screen saying
"Error on page."
It would be a great help if anyone can check this and report the error.

User avatar
vancouverois
Posts: 922
Joined: Tue Apr 06, 2010 5:55 pm

Re: Anyone with Windows 7?

Post by vancouverois » Wed Sep 08, 2010 9:40 am

It behaves the same way on mine with IE8.
Copy and Paste doesn't work, the commands copy and paste under "Edit" are grayed out.
Tried with Ctrl+c and Ctrl+v, same thing.
The slider doesn't work either when I try to drag it down, but the mouse wheel
works fine and I can scroll down like that.

I did a test with IE8 compatibility mode on, the problem is still present.
I am not so familar with IE8 as I mostly use Firefox or Chrome so there might
be some fine tuning to apply in order to fix that I am not aware of.
Jan 15th 2007

User avatar
12bar
Site Admin
Posts: 2902
Joined: Thu Mar 25, 2010 12:05 pm

Re: Anyone with Windows 7?

Post by 12bar » Wed Sep 08, 2010 9:58 am

Thanks - so it works with FF?
What about other pages at 12bar? :think:

User avatar
HalfBlindLefty
Admin
Posts: 1965
Joined: Fri Mar 26, 2010 1:23 pm

Re: Anyone with Windows 7?

Post by HalfBlindLefty » Wed Sep 08, 2010 10:33 am

Gerd,

I'll give it a test run with my wifes computer later on... I've had no forum issues during the holiday though
A long time ago, in the old forum : Registered: Mon, 27 Nov 2006. Wonder were the other old members all went....

User avatar
12bar
Site Admin
Posts: 2902
Joined: Thu Mar 25, 2010 12:05 pm

Re: Anyone with Windows 7?

Post by 12bar » Wed Sep 08, 2010 10:56 am

Looks like I've found a possible reason, I'm working on it. Other pages should work OK, because it's an IE8 specific javascript problem. :wall:

User avatar
HalfBlindLefty
Admin
Posts: 1965
Joined: Fri Mar 26, 2010 1:23 pm

Re: Anyone with Windows 7?

Post by HalfBlindLefty » Wed Sep 08, 2010 11:42 am

Firefox Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
A long time ago, in the old forum : Registered: Mon, 27 Nov 2006. Wonder were the other old members all went....

User avatar
12bar
Site Admin
Posts: 2902
Joined: Thu Mar 25, 2010 12:05 pm

Re: Anyone with Windows 7?

Post by 12bar » Wed Sep 08, 2010 3:16 pm

I hope I got it fixed... :oldie:

Post Reply